JB LASHES 3D szempillahosszabbítás- Hollywood kedvenc műszempillája


Kimagasló, minőségi, természetes hatású 3D szempilla sor, mely kiemeli szemed…
A  titok a szempilla milyenségében, minőségében rejlik. Az JB Lashes széles műszempilla-választékkal valóban meg lehet valósítani, hogy mindenki a saját szemformájának, színének megfelelő pillasort kapjon. Nem csak hosszabbítjuk, de dúsítjuk is szempilládat, hiszen szemenként 150-200 3D műszempilla szálat applikálok!
A természetes szempilláknál könnyebb, teljesen súlytalan, így egyáltalán nem érezhető. Víz, izzadtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.
Formálni tudom szemed. Távol ülő szemeket optikailag közelebb lehet hozni, a lefelé görbülő szemek ívét megemelhetjük. Ha extrém, ívelt hatást szeretnél szintén megvalósítható. A 3D műszempilla változó íve és vastagsága is lehetőséget nyújt a variációra.

A felhelyezés során kipihenheted magad, mivel szemedet csukott, nyugalmi állapotban kell tartani az applikálás végéig.

Kérdések és válaszok
Miért szintetikus a szempilla anyaga?
Alapkövetelmény, hogy hosszú heteken keresztül megtartsák formájukat és ellenálljanak a mechanikus ártalmaknak is. A selyem pillák rugalmasak ugyan, de formatartósságuk nem versenyezhet a szintetikus szempilláéval.

Miért nincs elágazó 3D műszempilla?
Természetes szempillánk egyetlen szálból áll, nincs benne “elágazás”. A természetes hatás érdekében csakis szálas szempillákat szabad használni és felhelyezni.

Mennyi ideig lesz tartós a szempilla?
A JB Lashes 3D műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres, 2-4 hetenkénti töltéssel hosszú ideig, évekig is viselhetők. A természetes szempillához rögzítés következtében addig kitart, míg saját szempillád ki nem hullik.  A 3D pillák ezért csak akkor hullnak ki, ha a saját pillánk is kihullik. Amennyiben elmarad a visszatöltés úgy fokozatosan tűnik el a 3D szempillaszál és visszaáll az eredeti állapotra saját szempillánk.
Mennyi időnként kell tölteni?
A hajcserélődési ütem befolyásolja a töltés szükségességét. Ha gyorsan nő a hajad, akkor valószínűbb, hogy 2-3 hetente kell tölteni. Ha ez a folyamat lassúbb, akkor vélhetően elegendő 4 hetente töltetnie a szempillát. Más tényezők is befolyásolják az időt, az erős napi szempillaspirálozás, sminkelés jobban igénybe veszi a műszempillákat is.
Káros lehet a JB Lashes szempillahosszabbítás?
NEM. Egyenként erősítem fel a saját szempilládra különleges applikációs rendszerrel. A speciális ragasztó lehető teszi, hogy ténylegesen szálanként valósuljon meg az applikáció.

Mit kell tenni szempillahosszabbítás előtt?
Smink nélkül gyere. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használj a göndörítéshez szempillafogót. Amennyiben kontaktlencsét viselsz, vedd ki a felhelyezés előtt.

Használhatom a szempillaspirálomat?
Az Xtreme Lashes 3D műszempillák felhelyezése után alapvetően nincs szükség szempillaspirálra. Ha azonban mégis szeretné szemeit spirállal kifesteni, akkor használja az Xtreme Lashes szempillaspirált, mert csak ezzel garantálható az Xtreme Lashes szempillák tartóssága. Vízálló szempillaspirál és olajos szempillalemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a szempillák és a szempillahosszabbítás közötti rögzítést.

 

Ápolási tanácsok

A különleges, higiénikus felhelyezési módnak köszönhetően hosszan tartanak. A JB Lashes szempillák élettartamának növelése érdekében a következőkre érdemes figyelned

Az első 48 órában

 1. A felhelyezést követő első 48 órában óvatosan kell bánnia vele, a ragasztó teljes megkötésének érdekében az első 2 napban nem érheti víz. (Óvatosan meg lehet tisztítani a szem környéket.)
 2. Ne sminkeld ki szemed!
 3. Ne használj szempillaspirált!
 4. Ne göndörítsd szempilláidat!
 5. Lehetőleg ne menj uszodába és ne szaunázz!
 6. Kerüld a szem és a szempillák bármilyen dörzsölését!

Az első 48 órát követően

 1. Ne használj olajos sminklemosót, mert az feloldja a ragasztót.
 2. Kerüld el a szem és a szempillák erőteljes dörzsölését!
 3. Ha JB Lashes szempillát viselsz, akkor nincs szükséged szempillaspirálra. Ha mégis szeretnél szempilládat kifesteni, akkor azt tanácsolom, hogy kifejezetten a meghosszabbított szempillákra kifejlesztett spirált használj. Csak a pillák végét spirálozd.
 4. Ne használj vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkretehetik a természetes szempilla és az pillák közötti rögzítőanyagot, így szempillád nem lesz tartós.
 5. Ha kontaktlencsét viselsz, ügyelj arra, hogy a kontaklencse behelyezésekor ne szempilládat húzd meg, hanem a szemhéjadat.
 6. Ha vigyázol 3D műszempilládra, akkor sokáig ki fognak tartani. Azt ajánlom, hogy 2-4 hetente gyere el egy feltöltésre. Ez a természetes módon kihullott szempillák pótlását szolgálja. A feltöltés nem tart sokáig.

Kinek ajánlom a JB Lashes 3D szempillahosszabbítást?
Mindenkinek:

 1. aki szeretne hosszabb, ívesebb szempillákat.
 2. aki már ébredéskor is szép szeretne lenni.
 3. aki szépségét tekintete kiemelésével szeretné tovább fokozni.
 4. akinek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni
 5. aki nem szereti, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

 

. .. Árak:

Első teljes JB Lashes Szempilla szett

 

15 000 Ft

 

Töltések árai:

 

 

Töltés 2 héten belül

6 000 Ft

 

Töltés 3 héten belül

7 500 Ft

 

Töltés 4 héten belül

9 000 Ft

 

Töltés 5 héten belül

11 000 Ft

 

Swarovski díszítés

200 Ft / db