...................

 

Rigó Nikolett kozmetikus, sminkes, nemzetközi tréner, sminktetováló, testtetováló vagyok.

Végzettségemet Budapesten az Ipartestületi Szakképző Iskola két tannyelvű angol-magyar képzés keretein belül szereztem. Tanulmányaim során részt vettem különböző Szakmai versenyeken, a felkészülés ideje alatt befektetett munkának köszönhetem a mára megszerzett kimagasló szaktudásomat. Jelenleg is fejlesztem tudásom. Vegyész, analitikus képzésben veszek részt a minél tökéletesebb anyagok, hatóanyagok kutatása érdekében.

A szívemhez közeli a tartós, minőségi kozmetikai sminktetoválás. A tetoválás készítése számomra művészet.

A rajzolás, festés, testtetoválás készítésénél érzem, hogy kifejezhetem önmagam, mind azt, ami bennem van a vendégeim igényeit maximálisan figyelembe véve. A kreatív munkába lelkesedéssel, megfelelő motivációval fogok bele, és a tökéletességig dolgozom rajta. Számomra nem okoz akadályt bonyolult motívumok elkészítése.


A vendégeim megelégedettségét tartom számomra legfontosabbnak, és hiszem, ha tökéleteset alkotok, akkor ők lesznek a leghálásabbak nekem, amikor a tükörbe néznek.

 

A minőségi sminktetoválás készítése mellett a Kaviczky prémium kategóriás magyar gyártású és fejlesztésű termékcsalád nemzetközi trénere vagyok. Az oktatás számomra egyfajta kihívás, kellő elhivatottsággal adom át tudásom, tapasztalatom. Az évek során megszerzett általam kialakított „szakmai trükköket” mindennapi munkám során alkalmazom.

Honlapomon részletes információt szerezhettek a különböző tetoválásokról és bepillantást nyerhettek folyamatban lévő és már elkészült munkáimról.

.....