Kaviczky- természetesség, lágyság, elegancia


Üdvözöllek a szépség KAVICZKY által alkotott világában!
Egyre inkább tapasztalható, hogy az emberek a természetes, és organikus életforma iránt vonzódnak. A KAVICZKY termékcsalád ezt a természetességet képviseli, amely mentes minden szintetikus tartósítószertől, színezéktől és illatanyagtól. A prémium kategóriás termékek, amelyek a világ elvárásainak tökéletesen megfelelnek a Magyarországra jellemző értékeket hordozzák.  A kifejlesztett termékcsalád bázishatóanyaga a világon egyedülálló Hévízi tó vize és iszapja, mint Hungaricum. 
A termékfejlesztő szemlélete szerint bármi, ami az ember jó létét, egészségét vagy szépségét szolgálja, az földünk természetes kincseiből kell, hogy adódjon, és ne legyen utánzat vagy hamisság benne.  Az emberi szépség, amely belső és külső szépséget egyaránt jelent, egységesen kell, hogy megnyilvánuljon. Ehhez a külső és belső egységhez a KAVICZKY termékek, kezelések és a kellő odafigyelés, szaktudás jelentősen hozzájárulnak.

A KAVICZKY magyar termékcsalád


Magyarország a gyógyvizek hazája, több száz gyógyforrás és gyógyvizes tó található, melynek kedvező hatásait évezredek óta ismerik és használják a történelem során itt élő különböző kultúrák. Az 1910-es években kezdődött szénhidrogén-kutató fúrások nyomán mintegy 600 helyen tört fel gyógyításra alkalmas víz, s Magyarország a feltárt geotermikus kincsek tekintetében a Föld leggazdagabb országa lett.
A Hévízi gyógy tó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A tó forrása értékes ásványi és nyomelemeket tartalmaz. KAVICZKY termékek a Hévízi tónak gyógyhatásait, különleges összetevőit hasznosítják a bőrápolásban.
A hévízi gyógyítás egyik eszköze a híressé vált tőzeg, a gyógyiszap. Kialakítását segíti a tudomány számára is új cellulóz- és fehérjebontó mikromonospóra. Az iszap legfontosabb hatóanyaga a huminsav, mely növényi üledékekből mikrobiológiai érés során keletkezik. Számtalan értékes tulajdonsága hasznosítható a szépségápolásban. Képes a sejtmembrán potenciálját növelni, mely ezáltal élettelivé válik. Kiválóan alkalmas a bőr méregtelenítésére, azáltal, hogy megköti a nehézfémeket, a bőrt regenerálja, a finom ráncokat halványítja. Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatása is szintén fontos jellemzői.

A KAVICZKY termékcsalád egyediségét hivatott képviselni az a speciálisan összeállított hatóanyag-kombináció, amely minden termékben megtalálható. Ez a különleges összetevő a Pannon Formula PFTM, melynek alkotóelemei a hévízi iszap, a hévízi víz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok.